Schoonhoven

Agenda

Voor komend seizoen kunt u onderstaande agenda volgen. Dit behoudens de eventuele maatregelen die worden opgelegd door de regering in verband met het Covid-19 virus. Bij al onze activiteiten houden wij rekening met de op dat moment geldende maatregelen.

AGENDA 2021

Maandag 10 februari                 Kopijdatum clubblad Aan de Voet

Tot deze datum kunt u een bijdrage of vraag inzenden voor het HVS clubblad. Indien u een beetje creatief in de pen bent, zien we graag uw artikel tegemoet! Inzenden kan via redactie@hvs-mail.nl.

Zaterdag 13 februari                  Pupopvangles

Ter overbrugging van de winterstop zal er voor de nieuwe pups les gegeven worden waarbij de basisoefeningen en -kennis aan bod komen. Op deze manier hoeft u niet te wachten tot het seizoen zal starten in maart. Inschrijven is niet nodig. Kosten voor het volgen van deze les bedraagt €4 per hond, ten tijde van de les contant te betalen. De les wordt gegeven van 10.00 tot 11.00 uur.

Zaterdag 27 februari               Klusochtend

Vanaf 9.00 uur wordt het HVS terrein klaar gemaakt voor de start van het cursusseizoen. Hierbij zijn helpende handen van medewerkers en leden van harte welkom.

Zaterdag 7 maart                       Start cursusseizoen

De lessen gaan van start. U wordt verwacht op de desbetreffende ochtend/avond en tijd waarvoor u zich heeft ingeschreven. Vergeet tijdens de lessen niet uw beloningsvoertjes, speeltje, riem, tuig of halsband en hond mee te nemen! Soms kan een kleedje ook handig zijn.