Schoonhoven

EG2

Elementaire Gehoorzaamheid 2 is het vervolg op de EG1.

In de EG2 worden de puntjes op de i gezet wat betreft de opvoeding. De oefeningen uit de EG1 worden herhaald, verbeterd en uitgebreid met als doel het verstevigen van de baas-hond relatie. Ook worden er o.a. oefeningen gedaan op het gebied van balans en coördinatie, waarmee een basis gelegd wordt om door te kunnen stromen naar diverse hondensporten.

Aan het eind van deze cursus zijn de honden meestal ongeveer anderhalf jaar en is het lichaam ver genoeg ontwikkeld om meer intensieve sporten te kunnen gaan doen.

2013-06-12 IMG_3399 (Large)

Na de cursus EG2 kunt u bij de HVS verschillende kanten op als vervolgcursus: Plezierig Presteren (voorheen VEG en GG), Funny-O, Behendigheid en/of Neuswerk. De cursussen Plezierig Presteren, Funny-O en Behendigheid kunt u meerdere seizoenen volgen, waarbij de groepen worden ingedeeld op ervaring.

Om een beeld te krijgen van wat er tijdens het cursustraject geleerd wordt kunt u op onze website onder de betreffende cursussen promotiefilmpjes bekijken. Diverse oefeningen worden hierin op verschillend niveau getoond door HVS cursisten.