Lidmaatschap en prijzen

De cursussen starten jaarlijks begin maart en eind augustus. De cursus duurt 15 tot 16 weken.

Cursussen zijn alleen voor leden toegankelijk; het lidmaatschap is € 15,00 per jaar.

Beëindiging van het lidmaatschap geschiedt vóór 31 december van het lopende verenigingsjaar door schriftelijke opzegging of per mail aan:
Hondensport Vereniging Schoonhoven t.a.v. Ledenadministratie
ledenadministratie@hvs-mail.nl
Lopikerweg 48C
2871 AV SCHOONHOVEN

De kosten voor een 15 tot 16 weken cursus bedraagt € 70,00 per hond, dit is inclusief koffie, thee en warme chocolademelk.

Zomerstop les is € 3,00 per les

Inschrijven voor een puppencursus kan het hele jaar door, tijdens de zomer- en winterstop zijn er opvanglessen voor puppen.

Puppenopvangles is € 4,00 per les

Tijdens het trainingsseizoen start er iedere 4 weken een nieuwe puppencursus, bedoeld voor pups die in de loop van het jaar geboren worden. De einddatum/week voor alle cursussen blijft gelijk, de cursuskosten variëren daardoor.