Cursusaanbod

Wij geven de volgende cursussen:

Opvoedingscursussen

• Puppen
  • Elementaire Gehoorzaamheid 1 (EG 1)
  • Elementaire Gehoorzaamheid 2 (EG 2)

Trainingscursussen

• Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid (VEG 1&2)
  • Gedrag en Gehoorzaamheid (GG 0 t/m 3)

• Behendigheid
  • Funny-O

2013-08-14 IMG_4253 (Large)

Nieuwe cursisten kunnen zich inschrijven voor een cursus tijdens een inschrijfochtend vooraf een nieuw trainingsseizoen. In de agenda op onze website staat vermeld wanneer er een eerst volgende inschrijfochtend is.

Als u zich voor of na de inschrijfochtend voor een cursus wilt inschrijven dan kunt u een e-mail sturen via contact op onze website. Houd hierbij wel rekening met het feit dat bepaalde cursusgroepen vol kunnen zitten.

Inschrijven voor een puppencursus kan het hele jaar door. Hiervoor kunt u een e-mail sturen via contact op onze website.

Tijdens de zomer- en winterstop zijn er voor puppen overbruggingslessen. Voor een puppen overbruggingles is vooraf contact opnemen of inschrijven niet nodig. In de agenda op onze website vind u data voor deze lessen.

Voor alle cursussen geldt dat u een geldig entingsbewijs van uw hond dient te kunnen overleggen. Wij accepteren niet alleen honden die volgens schema gevaccineerd zijn, maar ook honden de getiterd en op maat gevaccineerd zijn. Wij adviseren u om uw hond te laten inenten tegen kennelhoest.

De vereniging adviseert haar leden ook hun honden te laten chippen in verband met landelijke examens, wedstrijden, en vermissing.