Nieuwjaarswandeling Hollandsche Rading

10jan2016

Van 9.00 uur

Bij deze willen we alle HVS leden uitnodigen voor onze nieuwjaarswandeling op zondag 10 januari a.s..

Net als vorig jaar gaan we een prachtige wandeling van 6 km maken bij Hollandsche Rading. Dit keer hebben we een andere route uitgezet.
Een verkorte versie van de wandeling behoort tot de mogelijkheden, dus ook pups zijn van harte welkom.
Het is een prachtig aaneengesloten bosgebied, zodat er geen wegen overgestoken hoeven te worden. Dus de honden kunnen de hele route heerlijk los lopen.

We verzamelen om 9.00 uur in de kantine van de Hondensport Vereniging Schoonhoven waar u onder het genot van een kopje koffie wakker kunt worden, waarna we om 9.30 uur vertrekken richting Hollandsche Rading.
Ons vertrek- en eindpunt van de wandeling is bij restaurant De Paddestoel aan de Vuurse Dreef 180 in Hollandsche Rading, zodat na de wandeling de inwendige mens verwend kan worden.